„Covidová digitalizace“ mění finanční svět, nyní i u penzijního spoření

Založit si doplňkové penzijní spoření nemůže být jednodušší. Nyní si jej lze u KB Penzijní společnosti sjednat kdykoli a odkudkoli. Stačí mít mobilní telefon a staženou aplikaci mobilního bankovnictví Komerční banky (KB) Mobilní banka. Aplikaci může bezplatně využívat každý bez nutnosti mít u KB účet nebo jakýkoli jiný produkt či službu (neklienti KB musí službu aktivovat na pobočce banky). Sjednání doplňkového penzijního spoření přes mobil je rychlé a jednoduché.

24. 9. 2020 13:00

„Podle našich informací, jsme první penzijní společnost, u které k založení, ale také převedení, doplňkového penzijního spoření stačí mobilní telefon. Letošní výjimečný rok jasně ukazuje, že nastupuje nový finanční svět, který je založen na digitalizaci a mobilních zařízeních. Ačkoli se kolem nás vše dynamicky mění, jedno zůstává stejné – včas začít myslet na penzi a její finanční zajištění.“

Pavel Racocha, předseda představenstva KB Penzijní společnosti

Sjednání doplňkového penzijního spoření přes Mobilní banku KB je nyní možné na zařízeních s operačním systémem iOS (iPhone, iPad, Macbook, iMac a Mac). Do poloviny října bude dostupná verze i pro operační systém Android.

Pavel Zúbek
Komunikace KB