Pomoc lidem zasaženým povodněmi

Nadace Komerční banky daruje 5 milionů korun humanitární organizaci ADRA na pomoc lidem zasaženým povodněmi. ADRA pomáhá se zajištěním základních potřeb obyvatelům zasaženým touto mimořádnou událostí. Finanční pomoc je v tuto chvíli nejefektivnější způsob pomoci.

16. 9. 2024 13:00
Témata

Připojte se a pomáhejte s námi, každý váš příspěvek bude Nadací KB znásoben.

Přispějte finančním darem na pomoc osobám zasaženým povodněmi, materiální pomoc v terénu i dlouhodobou pomoc po povodních.

Číslo účtu: 2970297/0100

Variabilní symbol: 16092024

Dobrovolnictví při povodních

Pokud máte zájem pomoci jako dobrovolník, registrujte se ve formuláři organizace ADRA, který naleznete na stránkách www.adra.cz.

Materiální pomoc

Chcete-li se zapojit i materiální pomoci, směřujte trvanlivé potraviny a úklidové prostředky na sběrná místa potravinových bank v ČR. Potravinové banky shromažďují materiální pomoc a distribuují ji odběratelským dobročinným organizacím a lidem v nouzi.

Pomoc zaměstnancům Skupiny KB

Komerční banka i Nadace KB je připravena pomoci zaměstnancům Skupiny KB, kteří se ocitli ve složité a nepříznivé životní situaci v souvislosti s povodněmi. Požádat o benefit mimořádné sociální výpomoci či podpory ze strany Nadace mohou prostřednictvím HR Business Partnerky či HR Konzultantky.

Děkujeme, že pomáháte s námi a jste tu pro druhé.
Vážíme si vaší solidarity.
Nadace KB